Over ons

George Ivan Okwii (on the right)

Business partner and designated driver

Colleb Turyasingura (on the left)

Main mechanic and supportive motorguide

Deze twee heren zijn inmiddels onmisbaar geworden tijdens onze reizen. Hun inzet, lokale kennis en expertise is enorm helpend in sommige situaties. Colleb zorgt ervoor dat alle motoren altijd blijven rijden. George zorgt ervoor dat we altijd een service wagen bij ons hebben die het terrein aankan waar we met de motor ook komen. Daarnaast zijn beiden echte regel neven en super handig om bij ons te hebben onderweg.

Pim de Pooter

Founder

Het mooie van motorreizen is dat je op plekken komt waar je met auto niet altijd even makkelijk kan komen, dus je hebt net wat meer bewegingsvrijheid en komt op plekken waar toerisme nog niet massaal aanwezig is – Check UG-MOTOBIKE in de media BN de stem.

Kris Wouters

Motor gids

Motorrijden en reizen is één van mijn grootste passies, veiligheid en ambiance staan bij mij hoog in het vaandel. Nadat ik in 2019 met Ug-Motobike op reis ben geweest heeft Oeganda mijn hart gestolen. Sindsdien reis ik jaarlijks af naar de parel van Afrika om groepen te gidsen.

Jos de Bilde

Motor gids

Al sinds lange tijd zijn motorrijden en reizen één van mijn grootste passies. Na vele motorreizen in India gedaan te hebben, heb ik afgelopen mijn focus verlegd naar Afrika. Sinds vorig jaar reis ik regelmatig naar Oeganda en Kenya om rond te reizen met mijn Kibo K250. Sinds afgelopen jaar gids ik ook met veel plezier motorreizen voor Ug-Motobike. Ik streef altijd naar het best haalbare resultaat voor de gasten. In Oeganda lopen we regelmatig tegen enige uitdagingen aan, mijn creatieve denkwijze komt hierbij goed van pas en ik ben altijd in voor gezelligheid.

WhatsApp WhatsApp UG-Motobike