Partners

Benieuwd naar wat onze partners aanbieden?

Als lokale tour operator werken wij regelmatig samen met reisagenten uit verschillende landen. Voor beide partijen is dit een fijne manier van samenwerken. De reisagenten hebben het netwerk met duurzame klantenrelaties. En wij zorgen voor een kwalitatieve uitvoering van de reis door middel van lokale kennis en expertise.

 

Hoe komen wij nou eigenlijk aan die lokale kennis en expertise? Nou, bijvoorbeeld door veel tijd door te brengen in het land en op zoveel mogelijk plekken kennis maken met de lokale bevolking. Heel veel netwerken dus. Al die informatie die wij afgelopen jaren hebben verzameld komen tot uiting in de producten die we inmiddels hebben staan. En daar zijn we trots op.

 

Afgelopen jaren heeft UG-MOTOBIKE een bijdrage geleverd aan het project ‘Adventure tourism Uganda’. Een gaaf project om de potentie van avontuurlijk toerisme in Oeganda te bewijzen en lokaal op de markt te zetten. Ben je benieuwd wie daar nog meer aan mee doen en wat het precies inhoudt? Check dan de volgende link! #adventuretourismug


 

George Ivan en zijn team zijn inmiddels onmisbaar geworden voor de operaties van UG-MOTOBIKE. Naast support team organiseren zij zelf ook hun eigen car safaris en nog veel meer! check it out!

WhatsApp WhatsApp UG-Motobike