Jinja Weekender

Jinja Weekender

 Jinja weekender is een leuke korte reisroute om je off-road skills op peil te houden of uit te breiden. De reisroute is duurt drie dagen en includeert het volgende: rent bike, camping, camping gear, 3 meals a day, 3L water a day, coffee, tea, motor maintenance, guide fees, fuel. Extra bij te boeken; allrisk verzekering.


Reisroute beschrijving per dag.

  1. ICU guesthouse, Kampala – Nile it 110 km. We vertrekken vroeg in de
    ochtend en komen dan rond het 11am aan op de camping. Deze route rijden we vooral op de snelweg. Zodra we aankomen op de camping, slaan we onze tenten op en gaan we lunchen. Na de lunch zullen we het park in gaan om de eerste off-road meters te maken. Bij zonsondergang keren we terug naar de camping om te gaan genieten van het avond eten en de kampvuur sferen.
  2. De tweede dag zullen we de hele dag in het park rond rijden om ongeveer 150km off-road te rijden in de omgeving van de Nijl. Deze dag is bedoelt om je skills te testen en uit te breiden. ’s Avonds komen we weer terug op de camping om de laatste avond te vieren bij het kampvuur.
  3. De derde dag zullen we in de ochtend onze spullen inpakken en terug rijden naar ICU guesthouse. Zodra we aankomen nemen we nog even de tijd om video’s en foto’s uit te wisselen.

3 Days

600 Kilometers

Max. 6 people

Average driving skills

Foto’s van de route

Jinja Weekender route

Boek hier uw avontuur

Let op: vanaf juni gaan de eerste motorsafari’s van start. Bekijk de beschikbaarheid hieronder.

June

Route start: 1-6-2019

Bikes available: 6

July

Route start: 1-7-2019

Bikes available: 6

August

Route start: 1-8-2019

Bikes available: 6

September

Route start: 1-9-2019

Bikes available: 6

October

Route start: 1-10-2019

Bikes available: 6

November

Route start: 1-11-2019

Bikes available: 6

December

Route start: 1-12-2019

Bikes available: 6

    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden, lees deze goed door hierin staat belangrijke reisinformatie    WhatsApp WhatsApp UG-Motobike